Оцінка знань студентів в умовах кредитно-модульної системи навчання (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Антоненко І. І. Оцінка знань студентів в умовах кредитно-модульної системи навчання.У статті розкрито особливості тестування за допомогою комп’ютера. Обґрунтована структура тестів для оцінки знань студентів в умовах кредитно-модульної системи навчання за Болонською системою. За результатами дослідження рекомендовано комп’ютерний метод оцінки знань студентів на базі програми «Асистент».
Keywords: оцінка знань; структура тестів; кредитно-модульна система навчання; комп’ютерне тестування; кількість запитань