Професійна компетентність майбутніх фахівців дошкільного виховання: сутність, зміст і структура (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Аронова Р. С. Професійна компетентність майбутніх фахівців дошкільного виховання: сутність, зміст і структура.Статтю присвячено проблемі професійної компетентності майбутніх фахівців дошкільного виховання. Розкрито сутність, зміст і структуру професійної компетентності фахівців дошкільного виховання, що дозволить їм ефективно виконувати професійні функції і завдання, а також забезпечить саморозвиток та самовдосконалення.
Keywords: професійна компетентність; майбутній фахівець; дошкільне виховання