Концептуальні основи професійної підготовки майбутніх учителів фізичної культури (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Бєлікова Н. О. Концептуальні основи професійної підготовки майбутніх учителів фізичної культури.Визначено та науково обґрунтовано концептуальні основи професійної підготовки майбутніх учителів фізичної культури: взаємопов’язані властивості (релевантність професійному середовищу, інноваційність, комунікативність, трансформованість, комфортність, демократизація і випереджувальний розвиток), принципи та етапи цього процесу.
Keywords: професійна підготовка; властивості; принципи; етапи; майбутній учитель фізичної культури