Проектування інформаційного середовища майбутніх учителів гуманітарних дисциплін (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Карабін О. Й. Проектування інформаційного середовища майбутніх учителів гуманітарних дисциплін.У статті розглянуто поняття інформаційного середовища в процесі формування готовності майбутніх учителів гуманітарних дисциплін, виокремлено етапи створення інформаційного середовища у системі підготовки майбутніх учителів гуманітарних дисциплін, розглянуто основні теоретико-методичні положення, на яких має ґрунтуватися проектування інформаційного середовища майбутніх учителів гуманітарних дисциплін, їх рівні та складники цього середовища.
Keywords: інформатизація суспільства; інформатизація освіти; інформаційні технології; інформаційне середовище; етапи створення інформаційного середовища; проектування інформаційного середовища