Здоров’язберігальна компетентність майбутніх учителів початкових класів: поняття і структура (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Ландо О. А. Здоров’язберігальна компетентність майбутніх учителів початкових класів: поняття і структура.Статтю присвячено проблемі здоров’язберігальної компетентності майбутніх учителів початкових класів. Розкрито поняття і структуру здоров’язберігальної компетентності майбутніх учителів початкових класів, а також необхідність усвідомленого ставлення майбутніх учителів до здоров’я та здорового способу життя.
Keywords: компетенція; компетентність; здоров’язбереження