Розвиток проектно-конструкторської компетентності студентів у процесі графічної підготовки (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Цвіркун Л. О. Розвиток проектно-конструкторської компетентності студентів у процесі графічної підготовки.У статті розглянуто наукові поняття «графічна грамотність», «графічна компетентність», «графічна професійна компетентність», «проектно-конструкторська компетентність», уточнено сутність використовуваних понять у процесі графічної підготовки студентів, конкретизовано терміни та сконцентровано увагу на важливості розвитку проектно-конструкторської компетентності студентів у процесі вивчення графічних дисциплін.
Keywords: графічна грамотність; графічна компетентність; графічна професійна компетентність; проектно-конструкторська компетентність