Актуальні питання викладання початкового курсу хімії іноземним студентам інженерних спеціальностей на підготовчому відділені ВНЗ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Часова Е. В., Івчук В. В. Актуальні питання викладання початкового курсу хімії іноземним студентам інженерних спеціальностей на підготовчому відділені ВНЗ.У статті розглянуто основні проблеми навчання студентів-іноземців в іншомовних вищих навчальних закладах. З’ясовано деякі чинники, що впливають на успішність навчального процесу. Показана функція адаптованого ефективного навчально-методичного забезпечення, спрямованого на інтенсифікацію процесу вивчення азів хімії. Розглянута ключова роль викладача у формуванні здатності студента до психологічного самоуправління та як носія інформації.
Keywords: хімія; викладання хімії; студенти-іноземці; навчальний посібник