Формування і розвиток навички виразного читання в учнів початкової школи в контексті нового Державного стандарту (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Кравцова І. А. Формування і розвиток навички виразного читання в учнів початкової школи в контексті нового Державного стандарту.У статті розкрито проблему формування і розвитку навички виразного читання в учнів початкової школи відповідно до вимог нового Державного стандарту. Автором визначено ефективні методи і прийоми навчання молодших школярів виразного читання віршованих текстів, запропоновано систему завдань, спрямованих на вироблення навички аналізу ліричного твору на уроках читання.
Keywords: навичка виразного читання; віршований текст; аналіз ліричного твору; урок читання