Оранізація інтерактивної діалогової взаємодії в малих навчальних групах (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Крівшенко Л. М. Оранізація інтерактивної діалогової взаємодії в малих навчальних групах.У статті розглянуто досвід роботи з організації інтерактивної діалогової взаємодії молодших школярів у малих навчальних групах, зосереджено увагу на доцільності використання найбільш уживаних у школі І ступеня інтерактивних форм і методів навчання.
Keywords: діалогова взаємодія; інтерактивна взаємодія; інтерактивні методи; мала навчальна група; комунікативні вміння; взаємонавчання