Професійний розвиток учителя початкових класів у період введення у професію у Російській Федерації (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Поперечна Л. Ю. Професійний розвиток учителя початкових класів у період введення у професію у Російській Федерації.Дослідження присвячене актуальній темі – професійному розвитку учителя початкових класів у період уведення у професію. У статті представлено модель організаційно-педагогічного забезпечення професійного становлення вчителя початкових класів. Автором досліджено напрями управління професійним розвитком учителя, проаналізовано етапи входження молодого вчителя у професію.
Keywords: професійний розвиток учителя початкових класів; становлення; модель; напрями; етапи професійного розвитку