Контамінація понять «освітній простір» та «освітнє середовище» в сучасному науково-педагогічному дискурсі (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Дороніна Т. О. Контамінація понять «освітній простір» та «освітнє середовище» в сучасному науково-педагогічному дискурсі.У статті проаналізовано проблеми українського освітнього простору в контексті інтеграційних процесів; подано короткий огляд теоретичних проблем, пов’язаних із категоріями «освітній простір» та «освітнє середовище» та викладено нові підходи до їх розуміння.
Keywords: інтеграційні процеси; освітній простір; освітнє середовище