Концептуальні засади формування мовної особистості майбутніх перекладачів (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Горошкін І. О. Концептуальні засади формування мовної особистості майбутніх перекладачів.У статті представлено узагальнену точку зору на професійну підготовку майбутніх перекладачів на рівні методологічного концепту (підходи, принципи навчання), змістового (вимоги до відбору змісту навчання, соціокультурна підготовка), технологічного (провідні форми, методи, засоби навчання, організація самостійної роботи студентів).
Keywords: професійна підготовка; мовна особистість перекладача; концепт методологічний; змістовий; технологічний