Розроблення проблеми збереження і зміцнення здоров’я учнів в умовах загальноосвітнього навчального закладу (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Дишлева І. М. Розроблення проблеми збереження і зміцнення здоров’я учнів в умовах загальноосвітнього навчального закладу.У статті розкрито стан розроблення проблеми впровадження здоров’язбережувальних технологій у навчально-виховний процес загальноосвітнього навчального закладу. Здійснено ґрунтовний аналіз нормативно-правової бази щодо організаційно-методичного забезпечення у процесі застосування здоров’язбережувальних технологій.
Keywords: здоров’я; здоров’язбережувальні технології; загальноосвітній заклад; учні основної школи