Характеристика суб’єкта організації групових форм пізнавальної діяльності в умовах вищого педагогічного навчального закладу (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Дуднік А. О. Характеристика суб’єкта організації групових форм пізнавальної діяльності в умовах вищого педагогічного навчального закладу.У статті розглянуто характеристику суб’єкта організації групових форм пізнавальної діяльності в умовах вищого педагогічного закладу, визначено специфіку організації групових форм пізнавальної діяльності студентів у вищих педагогічних навчальних закладах.
Keywords: готовність майбутнього вчителя; професійна діяльність; професійна компетентність; професійно-педагогічна підготовка