Роль інноваційних технологій у процесі формування рефлексивної культури педагогів дошкільних навчальних закладів (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Кондратець І. В. Роль інноваційних технологій у процесі формування рефлексивної культури педагогів дошкільних навчальних закладів.Стаття присвячена проблемі формування рефлексивної культури у педагогів дошкільних навчальних закладів в умовах упровадження інноваційних технологій. Здійснено аналіз сучасного стану проблеми, конкретизовано зміст та методи формування рефлексії, запропоновано методи і прийоми, що сприяють розвиткові рефлексивних умінь і навичок.
Keywords: рефлексія; рефлексивна культура; рефлексивне середовище; рефлексивні уміння і навички; інноваційні технології