Іншомовна освіта в контексті формування нового вчителя в умовах університетської підготовки (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Петько Л. В. Іншомовна освіта в контексті формування нового вчителя в умовах університетської підготовки.Автор статті розкриває сучасні підходи до розуміння та розгортання іншомовної освіти майбутніх педагогів в умовах університетської підготовки. Обґрунтовується необхідність формування нового педагога, сучасної полілінгвальної особистості у процесі навчання іноземних мов за професійним спрямуванням студентів ВНЗ.
Keywords: професійна педагогіка; іншомовна освіта; майбутні вчителі; іноземні мови за професійним спрмуванням; університет