Емоційна культура вчителя в контексті вокально-хорової установки (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Фурдак Т. Д. Емоційна культура вчителя в контексті вокально-хорової установки.У статті здійснено аналіз психологічної, педагогічної, музикознавчої літератури, запропоновано класифікацію найважливіших типів емоцій, розглянуто важливість розвитку емоційної культури диригента, вчителя музики загальноосвітньої школи у контексті реалізації вокально-хорової установки.
Keywords: емоційна культура; хоровий колектив; учитель-диригент; функції емоцій; вокально-хорова установка