Театр як один із найвпливовіших засобів естетичного виховання (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Юдін М. М. Театр як один із найвпливовіших засобів естетичного виховання.У статті розглядаються проблеми естетичного виховання дітей і молоді на сучасному етапі розбудови українського суспільства та висвітлюється перспективна роль театру в цьому процесі.
Keywords: естетичне виховання; театр; культура; духовність; мистецтво; діти; молодь