Підвищення кваліфікації керівних і педагогічних кадрів закладів освіти України з перших років незалежності донині (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Білянін Г. І. Підвищення кваліфікації керівних і педагогічних кадрів закладів освіти України з перших років незалежності донині.У статті досліджено стан підвищення кваліфікації керівних і педагогічних кадрів закладів освіти в Україні з перших років незалежності в умовах глобалізації та інтеграції (з 1991 року донині). Розкрито форми, зміст, тривалість та частота курсів підвищення кваліфікації керівних і педагогічних кадрів у досліджуваний період.
Keywords: курси підвищення кваліфікації; керівні і педагогічні кадри; програма курсів; форма і зміст