Особливості професійної підготовки інженерів у німецьких ВНЗ у системі дуальної освіти (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Гарасюта В. М. Особливості професійної підготовки інженерів у німецьких ВНЗ у системі дуальної освіти.У статті висвітлюються основні питання організації навчання інженерів у німецьких ВНЗ у системі дуальної освіти. Розглянуто переваги професійної підготовки майбутніх фахівців у процесі дуального навчання. Подано вимоги до майбутніх інженерів з боку підприємств і навчальних закладів. Викладено можливості працевлаштування випускників.
Keywords: професійна освіта; дуальна освіта; професійна підготовка; інженер