Особливості змісту освіти в початковій школі Японії (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Гудовсек О. А. Особливості змісту освіти в початковій школі Японії.У статті проаналізовано особливості навчання в сучасній початковій школі Японії. На основі аналізу змісту початкової освіти виокремлено найважливіші його складники, розкрито специфіку навчальних предметів. Визначено, що важливе місце у змісті освіти японських початкових шкіл займає моральне виховання, а також позакласна виховна робота, участь дітей у національних святах.
Keywords: зміст; початкова школа; навчання; моральне виховання; учні; програма