Проблема народного вчителя у творчій спадщині М. Грінченко (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Лашко М. В. Проблема народного вчителя у творчій спадщині М. ГрінченкоУ статті на основі аналізу маловідомих творів української просвітниці й педагога М. Грінченко (1863–1928) охарактеризовано її ідеї щодо народного вчителя, розглянуто вимоги до його особистості та виокремлено низку питань, які хвилювали діячку.
Keywords: народний учитель; школа; учні; творча спадщина; Марія Грінченко