Формування особистості майбутніх педагогів у Хрестовоздвиженському Трудовому Братстві Миколи Неплюєва (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Рудь О. М. Формування особистості майбутніх педагогів у Хрестовоздвиженському Трудовому Братстві Миколи Неплюєва.У статті проаналізовано систему навчання і виховання Миколи Неплюєва, виявлено особливості формування особистості майбутнього педагога у Хрестовоздвиженському Трудовому Братстві.
Keywords: Хрестовоздвиженське Трудове Братство; формування особистості педагога-майстра; естетичне виховання; релігійне виховання; моральне виховання; розумовий розвиток