Інформаційно-технологічна ключова компетентність викладачів іноземних мов ВНЗ як необхідна умова їхнього професійного розвитку (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Єгорова В. В. Інформаційно-технологічна ключова компетентність викладачів іноземних мов ВНЗ як необхідна умова їхнього професійного розвитку.Статтю присвячено аналізу й обґрунтуванню складників інформаційно-технологічної ключової компетентності викладачів іноземних мов ВНЗ та її характеристик, практичному впровадженню результатів теоретичного дослідження.
Keywords: ключові компетентності; інформаційно-технологічна ключова компетентність; викладачі іноземних мов ВНЗ науково-педагогічні працівники; викладачі іноземних мов ВНЗ; науково-педагогічні працівники