Нові концептуальні підходи до організації самостійної роботи студентів (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Коновал О. А., Туркот Т. І. Нові концептуальні підходи до організації самостійної роботи студентівУ статті здійснено аналіз змісту теоретико-методологічних (системного, аксіологічного, синергетичного) підходів до організації самостійної роботи студентів, обґрунтовано необхідність їх реалізації в сучасному освітньо-інформаційному середовищі вищого навчального закладу.
Keywords: самостійна робота студентів; системний; аксіологічний; синергетичний підходи