Використання методу проектів в екологічній підготовці майбутніх фахівців дошкільної освіти (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Білоконний С. П. Використання методу проектів в екологічній підготовці майбутніх фахівців дошкільної освіти.Статтю присвячено проблемі професійно-екологічної підготовки фахівців дошкільного виховання. Метод проектів розглядається як один із засобів виховання екологічної культури майбутніх педагогів.
Keywords: метод проектів; екологічне виховання; дошкільна освіта