Використання інноваційних технологій у підготовці майбутніх вихователів у педагогічних ВНЗ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Городиська В. В. Використання інноваційних технологій у підготовці майбутніх вихователів у педагогічних ВНЗ.У статті проаналізовано інноваційні технології у підготовці майбутніх вихователів у педагогічних ВНЗ, зроблено акцент на необхідності використання мультимедії як засобу й кейс-технології як методу навчання, оскільки вони сприяють пізнанню значного обсягу інформації, ознайомлюють із новітніми освітніми технологіями та відповідають сучасним запитам студентів – майбутніх вихователів ДНЗ.
Keywords: інновація освіти; мультимедійні технології; мультимедійні презентації; кейс-метод; підготовка майбутніх вихователів