Семінарські та практичні заняття для розвитку креативних умінь студентів із професійного мовлення за фахом (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Дроздова І. П. Семінарські та практичні заняття для розвитку креативних умінь студентів із професійного мовлення за фахом.У статті проаналізовано специфіку семінарських і практичних занять із метою розвитку креативних умінь студентів із професійного мовлення за фахом, визначено і запропоновано приклади моделей семінарського і практичного занять як ефективних організаційних форм роботи у вищій школі.
Keywords: семінарські та практичні заняття; професійне мовлення; види створюваних комунікативних ситуацій; засоби контролю; матеріальне забезпечення