Екпериментальне дослідження активізації навчально-пізнавальної діяльності студентів у процесі роботи зі словниками (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Кирикилиця В. В. Екпериментальне дослідження активізації навчально-пізнавальної діяльності студентів у процесі роботи зі словниками.У статті на основі аналізу результатів експериментального дослідження визначено рівні сформованості критеріїв активізації навчально-пізнавальної діяльності студентів у процесі роботи зі словниками.
Keywords: навчально-пізнавальна діяльність; критерії активізації; показники; рівні сформованості; дослідження; робота зі словниками