Експериментальна перевірка ефективності методики формування фахової лінгводидактичної компетентності майбутніх магістрів філології (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Копусь О. А. Експериментальна перевірка ефективності методики формування фахової лінгводидактичної компетентності майбутніх магістрів філології У статті описано результати перевірки ефективності впровадження експериментальної науково-методичної системи формування фахової лінгводидактичної компетентності магістрантів; запропоновано критеріальну модель для визначення рівнів сформованості означеної компетентності.
Keywords: фахова лінгводидактична компетентність; майбутні магістри філології; науково-методична система; критеріальна модель