Діалогізація навчання на практично-семінарських заняттях майбутніх учителів філологічних спеціальностей як умова формування дидактичної компетентності (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Мішеніна Т. М. Діалогізація навчання на практично-семінарських заняттях майбутніх учителів філологічних спеціальностей як умова формування дидактичної компетентності.У статті розкрито сутність поняття «діалогізація навчання»; діалогізацію навчання обґрунтовано як дидактичну умову формування дидактичної компетентності майбутніх учителів філологічних спеціальностей. Висвітлено аспектуальні складники дидактичного дискурсу у процесі гуманітарної підготовки майбутніх фахівців.
Keywords: діалогізація навчання; практичне і семінарське заняття; майбутні вчителі філологічних спеціальностей; дидактичний дискурс; дидактична компетентність