Підготовка майбутніх учителів за спеціалізацією «Християнська етика» (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Москальова Л. Ю. Підготовка майбутніх учителів за спеціалізацією «Християнська етика».У статті розкрито компетенції в підготовці майбутніх учителів християнської етики, представлено сутність основних вимог до викладачів, які мають забезпечити навчально-виховний процес у цьому напрямі.
Keywords: майбутні вчителі; компетенція; християнська етика