Принципи підготовки студентів аграрних спеціальностей до професійного спілкування в іншомовному середовищі (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Ніколаєнко Ю. О. Принципи підготовки студентів аграрних спеціальностей до професійного спілкування в іншомовному середовищі.У статті проаналізовано принципи підготовки студентів аграрних спеціальностей до професійного спілкування в іншомовному середовищі. Визначено специфіку кожного принципу в системі іншомовної підготовки майбутніх аграріїв.
Keywords: принципи підготовки; професійне спілкування; студенти аграрних спеціальностей; іншомовне середовище