Діяльнісно-практичний компонент у структурі професійно-особистісного досвіду майбутнього вчителя музики (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Попович Н. М. Діяльнісно-практичний компонент у структурі професійно-особистісного досвіду майбутнього вчителя музики.У статті проаналізовано сутність діяльнісно-практичного компонента у структурі професійно-особистісного досвіду майбутнього вчителя музики. Обґрунтовано зміст практичної підготовки студентів в умовах вищого навчального закладу.
Keywords: діяльнісно-практичний компонент; професійно-особистісний довід; учитель музики; практична підготовка студентів