Вплив ціннісних орієнтацій на формування іміджу майбутнього вчителя (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Размолодчикова І. В. Вплив ціннісних орієнтацій на формування іміджу майбутнього вчителя.У статті здійснено спробу проаналізувати вплив ціннісних орієнтацій на формування та розвиток особистості сучасного вчителя початкових класів.
Keywords: учитель; саморозвиток; ціннісні орієнтації; професійно-педагогічні цінності; культура; самовдосконалення.