Дидактичні умови формування педагогічної культури майбутнього вчителя музики (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Сидоренко Т. Д. Дидактичні умови формування педагогічної культури майбутнього вчителя музики.У статті розглядається доцільність організації певної діяльності для її ефективності та необхідність визначення дидактичних умов реалізації визначеної сукупності процесів, мета яких – формування висококваліфікованого спеціаліста.
Keywords: дидактичні умови; педагогічна культура; музична культура; музично-естетичне виховання; навчальний процес