Аналіз навчальної мотивації як основи навчально-пізнавальної діяльності студентів (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Ступак З. І. Аналіз навчальної мотивації як основи навчально-пізнавальної діяльності студентів.У статті на основі аналізу навчальної мотивації як основи навчально-пізнавальної діяльності студентів здійснено спробу виявити чинники, що впливають на вибір майбутньої спеціальності, а також мотивацію навчальної діяльності студентів.
Keywords: мотиви; мотивація; мотиваційна діяльність; потреби; процес навчання