Активізація пізнавальної діяльності майбутніх учителів початкових класів (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Талаш І. О. Активізація пізнавальної діяльності майбутніх учителів початкових класів.У статті зроблено спробу окреслити шляхи активізації пізнавальної діяльності студентів психолого-педагогічного факультету у процесі впровадження модульно-рейтингової технології навчання.
Keywords: пізнавальна активність; пізнавальні мотиви; модуль; блок; модульно-рейтингова технологія