Організація та проведення практик як ключовий чинник формування пізнавальної діяльності студентів педагогічних спеціальностей (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Тернавська Т. А. Організація та проведення практик як ключовий чинник формування пізнавальної діяльності студентів педагогічних спеціальностей.Стаття присвячена обґрунтуванню організації та проведення практик. Визначено особливості формування пізнавальної діяльності студентів педагогічних спеціальностей у процесі практичної підготовки.
Keywords: пізнавальна діяльність; практична підготовка