Перспективи хімічної освіти в університетах технічного профілю (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Часова Е. В., Івчук В. В. Перспективи хімічної освіти в університетах технічного профілю.У статті окреслено основні тенденції хімічної освіти в університетах технічного профілю. Висвітлено роль забезпечення якості вищої освіти як важливої умови інноваційного розвитку у професійно зорієнтованому навчанні.
Keywords: хімічна освіта; нехімічні спеціальності; технічні університети; форми навчального процесу; аксіологія