Економічна підготовка старшокласників у процесі профільної технологічної освіти (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Кулішов В. С. Економічна підготовка старшокласників у процесі профільної технологічної освіти.У статті розглянуто передумови здійснення та роль економічної підготовки учнів старшої школи у процесі профільної технологічної освіти відповідно до сучасних тенденцій розвитку суспільства.
Keywords: профільне навчання; економічна підготовка; технологічна освіта; виробничі відносини; профільна економічна підготовка; продуктивна праця