Теоретичні основи організації навчання розумово обдарованих молодших школярів (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Марків В. М. Теоретичні основи організації навчання розумово обдарованих молодших школярів.У статті розглядаються теоретичні засади організації навчання розумово обдарованих молодших школярів.
Keywords: навчання; молодші школярі; розумово обдаровані учні