Соціалізація особистості молодшого школяра в умовах колективу і навчального середовища. (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Шимко І. М. Соціалізація особистості молодшого школяра в умовах колективу і навчального середовища.У статті здійснено теоретичний аналіз з проблеми розвитку особистості молодшого школяра в колективі, розкрито сутність та особливості соціалізації молодшого школяра в умовах колективу і навчального середовища.
Keywords: соціалізація; особистість; молодший школяр; колектив; навчальне середовище