Концептуальні засади організації моделі оптимізації мовленнєвого самовираження в умовах ДНЗ (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Аніщук А. М. Концептуальні засади організації моделі оптимізації мовленнєвого самовираження в умовах ДНЗ.У статті визначено основні концептуальні засади організації моделі оптимізації мовленнєвого самовираження в умовах ДНЗ.
Keywords: концептуальні засади; мовленнєве самовираження; модель оптимізації; мовленнєве середовище; мовленнєва культура