Формування мовлення дітей дошкільного віку з особливими потребами у контексті гуманістичної парадигми (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Ашиток Н. И. Формування мовлення дітей дошкільного віку з особливими потребами у контексті гуманістичної парадигмиСтаття присвячена вивченню стану сформованості творчого зв’язного мовлення у дошкільників із затримкою психічного розвитку та визначенню ефективних методів і прийомів, які забезпечують формування та розвиток комунікативно-мовленнєвих умінь зазначеної категорії дітей.
Keywords: діти з затримкою психічного розвитку; мовленнєва діяльність; творче зв’язне мовлення; дошкільні установи