Підготовка вихователів до розвитку особистості дошкільника засобами музичного мистецтва (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Бєлікова О. А. Підготовка вихователів до розвитку особистості дошкільника засобами музичного мистецтва.У статті висвітлено змістовий компонент професійної підготовки майбутніх фахівців дошкільної освіти з урахуванням його модернізації. Звертаючись до музичного мистецтва через популяризацію серед вихователів методів та прийомів музикотерапії, приклади яких надаються в статті, окреслено їх вплив на розвиток особистості дошкільника.
Keywords: професійна підготовка вихователя; музичне мистецтво; музикотерапія