Сучасні підходи до формування культури батьківства у взаємодії дошкільного навчального закладу з молодою сім’єю (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Вахняк Н. В. Сучасні підходи до формування культури батьківства у взаємодії дошкільного навчального закладу з молодою сім’єю.У статті розкрито сучасні підходи педагогів ДНЗ до формування культури батьківства молодих сімей, основні параметри педагогічної культури, визначено рівні сформованості культури батьківства, виокремлено етапи педагогічної просвіти молодих сімей.
Keywords: культура батьківства; педагогічна просвіта; дошкільний навчальний заклад; молода сім’я