Активізація пізнавальної діяльності майбутніх учителів у процесі вивчення іноземної мови (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Гладка О. В. Активізація пізнавальної діяльності майбутніх учителів у процесі вивчення іноземної мови.У статті доведено необхідність активізації пізнавальної діяльності майбутніх учителів у процесі вивчення іноземної мови та запропоновано найбільш ефективні сучасні методи, які сприяють успішному розв’язанню  цього завдання.
Keywords: пізнавальна діяльність; активізація; майбутній учитель; метод