Використання дитячої літератури у процесі навчання переказувати тексти дітей дошкільного віку (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Гордій Н. М. Використання дитячої літератури у процесі навчання переказувати тексти дітей дошкільного віку.У статті розкрито питання розвитку зв’язного мовлення дітей дошкільного віку, обґрунтовано значущість використання літератури для дітей під час навчання переказувати, охарактеризовано показники рівнів розвитку зв’язного мовлення.
Keywords: зв’язне мовлення; література для дітей; переказування; мовленнєва компетенція