Дидактичні особливості побудови ефективної організації контролю математичної підготовки майбутніх економістів (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Грибонос Є. Ю. Дидактичні особливості побудови ефективної організації контролю математичної підготовки майбутніх економістів.У статті наголошено на необхідності розробки ефективної організації контролю навчальних досягнень майбутніх економістів у процесі вивчення математичних дисциплін на основі виявлених у сучасній практиці суперечностей та інновацій у сфері освіти. Розкриті дидактичні особливості побудови ефективної організації контролю математичної підготовки майбутніх економістів.
Keywords: майбутній економіст; організація контролю навчальних досягнень; математичні дисципліни